• Hrvatska

 • Kada?

 • Tko?

 • Karta
  • Plaže
  • Destinacija za odmor
  • Ponuda destinacije

  Dubrovnik vam nudi velik izbor restorana i cafe barova. Neki od njih smješteni su na Stradunu - glavnoj dubrovačkoj ulici, ali većina je u okolnim ulicama. Većina cafe barova u Dubrovniku rade do kasnih noćnih sati, posebno tijekom ljeta. Osim u velikom izboru cafe barova, možete uživati i u Latino club Fuego na Pilama, night Club Capitano, night club East West beach club na plaži Banje ili u Culture Club Revelin u istoimenoj tvrđavi na istočnom ulazu u Stari Grad.

   

  Latino Club Fuego DubrovnikLatino club Fuego in Dubrovnik, Pile

  adresa: Brsalje b.b., Pile
  www.dubrovniknightclub.com

  Latino club Fuego je jedan on omiljenih noćnih klubova u Dubrovniku. Fuego nudi zaista dobru zabavu. Moderna glazba, izvrsna atmosfera u kombinaciji s pristupačnim cijenama ralozi su zbog kojih je disco club Fuego jedan od najposjećenih mjesta mladih u Dubrovniku. Od svibnja do listopada radno vrijeme je svaki dan u tijednu od 23:00 do 06:00. Tijekom ostatka godine otvoren je četvrtkom, petkom i subotom od 23:00 do 06:00. Cijena ulaza je 40,00 kuna (oko 6,00 eura) i u cijenu je uključeno jedno piće.

   

   
  East West Beach Club Dubrovnik

  East West beach club in Dubrovnik- plaža Banje

  adresa: Frana Supila (plaža Banje)
  Tel: +385 (0)20 412 220
  www.ew-dubrovnik.com

  Najmoderniji dubrovački club smješten na plaži (plaža  Banje) nudi izvrsnu zabavu, tijekom noći i dana. Nevjerovatan pogled, razna vrsta glazbe, popularni DJ-evi i ugodna atmosfera, razlozi su zašto je ovaj klub omiljeno mjesto mnogih, od lokalnog stanovništva, ali i poznatih iz Hrvatske, ali i iz cijelog svijeta.

   
  Night Club Capitano Dubrovnik

  Night Club Capitano- Pile

  Night Club Capitano smješten je na predijelu Pile . Night Club Capitano je omiljenom okupljalište mladih nakon obilaska dubrovačkih cafe barova i prije odlaska u jedan od disco klubova. Razna vrsta glazba - od studio 54 do domaće glazbe i pristupačne cijene, jamče vam dobru zabavu u night club Capitanu.

   

  Culture Club Revelin
  adressa: Svetog Dominika b.b.
  www.revelinclub-dubrovnik.com

  Ovaj najmoderniji dubrovački klub nalazi se na samom ulazu u Stari Grad (Ploče)i pružit će Vam nezaboravan ugođaja, tijekom dana ili noći. Prekrasan pogled, razne vrste glazbe, poznati DJ-evi prekrasan ambijent razlog su zašto je ovo mjesto omiljeno mnogim poznatim dubrovčanima, ali i svjetskim zvijezdama.

  Osim gore navedenih klubova možete posjetiti i Arsenal na Stradunu gdje možete uživati u raznim glazbenim stilovima izvođenim uživo, Lazarete na Pločama (ukoliko preferirate house glazbu) ili pak možete uživati u koncertima organiziranim u Starom Gradu.

   
  Osim noćnih klubova Dubrovnik nudi i:

  Istražite više