• Hrvatska

 • Kada?

 • Tko?

 • Karta
  • Plaže
  • Destinacija za odmor
  • Ponuda destinacije

  Osim razgledavanja kulturnih znamenitosti, uživanja u raznovrsnim događanjima i noćnom životu u Dubrovniku možete uživati u raznim predstavama u kazalištu, gledati filmove u ljetnim i zimskim kinima, posjetiti izložbe u galerijama, iznajmiti kayak, surfati ili uživati u nekim od mnogobrojnih izleta.

  Za sve posjetitelje koji žele uživati u panoramskom razgledanju Dubrovnika u pratnji vodiča zanimljiv je panoramski autobus – Dubrovnik city tour. Kupnjom karte za panoramski autobus ostvarujete pravo na besplatnu vožnje javnim gradskim prijevozom tog dana.

   
  Kazalište Marina Držića

  Kazalište Marina Držića, Stari Grad - Dubrovnik

  Gradsko kazalište Marina Držića osnovano je krajem Drugog svjetskog rata. Danas ono svojim mnogobrojnim predstavama obogaćuje program Dubrovačkih ljetnih igara, ali i kulturni život Dubrovnika uopće. Izvode se dijela starih dubrovačkih autora, ali i djela suvremenih domaćih i stranih autora

   
  Kino Sloboda

  Kino Sloboda, Stari Grad - Dubrovnik

  Zatvoreno kino koje se nalazi u staroj gradskoj jezgri. Radi tijekom cijele godine. Svi filmovi su prikazani na izvornom jeziku s titlovima. Cijene ulaznica su od 5 eura.

   
  Kino Jadran

  Kino Jadran, Stari Grad - Dubrovnik

  Ljetno kino u staroj gradskoj jezgri. Radi od početka lipnja do kraja rujna. Svi filmovi su prikazani na izvornom jeziku s titlovima. Cijene ulaznica su od 5 eura.

   
  Galleries u Dubrovniku

  Galerije u Dubrovniku

  U Dubrovniku se nalaze i mnogobrojne galerije. Najveći dio njih nalazi se u staroj gradskoj jezgri. Umjetnička galerija Dubrovnik nalazi se na Pločama i poznata je po tome što često organizira tematske izložbe, posebno hrvatskih i dubrovačkih slikara.

   
  Izleti

  Izleti

  Dubrovnik je idealan za izlete bilo na obližnje otoke, Crnu goru, BiH ili Cavtat, bogat izletnički program zasigurno će vas razveseliti.

  Osim kulturnih znamenitosti, kina, kazališta, izleta, uživanja na plažama, gastro užitaka i uživanja u noćnom životu Dubrovnik vam nudi: školu ronjena, školu jedrenja, panoramsku vožnju na banani te uživanje u raznovrsnim sportovima i aktivnostima.

  Jedan od omiljenih načina zabave i rekreacije u Dubrovniku je vožnja kayakom. Jadransko more poznato je po svojoj čistoći i kristalnoj bistrini, tako da će Vam vožnja kayakom uz obalu Dubrovnika omogućiti uistinu nezaboravno iskustvo. Mnogo je malih grebena, uvalica i spilja koje ne možete posjetiti nikako drukčije nego kayakom, a koje ne smijete propustiti vidjeti. Moguće je iznajmiti kayak za jednu ili dvije osobe.

  Istražite više