• Hrvatska

 • Kada?

 • Tko?

 • Karta
  • Plaže
  • Destinacija za odmor
  • Ponuda destinacije

  Plaže u neposrednoj blizini Starog grada, na Pilama i Pločama u Dubrovniku

  Gradska plaža Banje u Dubrovniku- predio Ploče (slobodan ulaz):

  Plaža Banje - DubrovnikPlaža Banje nalazi se u neposrednoj blizini stare gradske jezgre. Ova velika šljunčana plaža pružit će Vam prekrasan pogled na Gradske zidine, staru jezgru Dubrovnika i otok Lokrum. Na plaži Banje možete uživati u mnoštvu različitih sadržaja kao što su odbojka na pijesku, vaterpolo i drugim vodenim sportovima. Također možete uživati na ležaljci pod suncobranom ispijajući piće iz bogatog izbora kojeg pruža obližnji restoran & lounge bar.

  Plaža Sveti Jakov u Dubrovniku- predio Ploče (slobodan ulaz):

  Plaža Sveti JakovPlaža Sv. Jakov nalazi se u neposrednoj blizini dubrovačke stare jezgre, odmah kraj crkvice Sveti Jakov. Sa ove velike pjeskovito - šljunčane plaže možete uživati u uistinu spektakularnom pogledu na Stari Grad i otok Lokrum. Na plaži se nalazi kafić i restoran. Možete unajmiti kajak, uživati u igranju odbojke, u jet-skiu ...

  Plaža Danče u Dubrovniku- predio Pile (slobodan ulaz):

  Plaža Dance DubrovnikDanče su stjenovito kupalište u blizini gradske jezgre. Pruža se prema otvorenom moru i more je uvijek kristalno čisto. Ovu plažu preporučamo nešto hrabrijima i iskusnijima, jer zbog otvorenosti mora znaju biti dosta veliki valovi. S plaže Danče možete uživati u još jednoj dubrovačkoj specifičnosti - stari je dubrovački običaj da uz zvuk zvona obližnje crkve časne sestre mašu brodovima u prolasku. Običaj potječe iz vremena kada je to bio jedini način komuniciranja.

  Plaže u Lapadu i na Gorici


   

  Plaža Copacabana- Lapad u Dubrovniku (slobodan ulaz):

  Plaža Copacabana DubrovnikPlaža Copacabana nalazi se u dijelu grada koji se zove Lapad. S ove plaže imate prekrasan pogled na dubrovački most koji je po svojoj izgradnji jedinstven u svijetu. Ova velika šljunčana plaža nudi Vam uistinu pregršt sadržaja: možete uživati u jet-skiu, skijanju na vodi uz pomoć glisera, tu su popularne banane, vožnja padobranom ... Vrlo je popularno iznajmiti kajak i njime oploviti čitav poluotok Lapad. Ova plaža savršen je izbor za djecu koja se rado igraju u plićaku, a za odrasle tu je kafić i restoran. Plaža Copacabana je također opremljena i posebnim pomagalima za osobe s invaliditetom.

  Plaže u uvali Lapad u Dubrovniku (slobodan ulaz):

  Plaža Uvala Lapad DubrovnikNa kraju duge šetnice pune kafića i restorana, nalazi se nekoliko vrlo popularnih plaža poznatijih kao Lapadske plaže. Plaže su uistinu lijepe i jako rado posjećene. Lapad je definitivno jedan od najljepših dijelova Dubrovnika koji svakako ne smijete propustiti posjetiti.

  Plaža Neptun u Dubrovniku-Lapad (slobodan ulaz):

  Plaža Hotel Neptun DubrovnikPlaža hotela Neptun jedna je od ljepših dubrovačkih plaža i nalazi se na Lapadskom poluotoku, u dijelu nazvanom Babin Kuk. Na njoj mogu uživati oni koji vole stjenovite plaže na kojima se mogu izolirati. Iznad plaže nalazi se kafić, restoran, bazeni hotela Neptun. Iako hotelska, plaža je otvorena za sve turiste.

  Plaža President u Dubrovniku- Lapad (slobodan ulaz):

  Plaža Hotel President DubrovnikPlaža hotela President nalazi se u neposrednoj blizini plaže Neptun. S ove pjeskovito - šljunčane plaže možete uživati u prekrasnom pogledu na otvoreno more i otok Koločep.

  Plaža Bellevue u Dubrovniku- Gorica (slobodan ulaz):

  Plaža Hotel Bellevue Dubrovnik

  Plaža hotela Bellevue nalazi se u prelijepom zaljevu na predjelu Gorice i jedno je od najposjećenijih dubrovačkih kupališta. Ova pješčano- šljunčana plaža najsunčanija je ujutro ili u rano poslijepodne. Osim ležanja na ležaljci ili u plićaku, možete uživati i u kafiću koji se nalazi na samoj plaži i pružit će Vam osvježenje u vrućim ljetnim popodnevima.

  Nudističke plaže- Lokrum (slobodan ulaz):

  Otok Lokrum

  Jedina nudistička plaža u Dubrovniku, nalazi se na otoku Lokrumu. Plaža na otoku Lokrumu udaljena je svega 5-10 minuta hoda od brodskog pristaništa. Lokrum je jedno od najpoznatijih kupališta za nudiste, jer osim nudističke plaže možete izabrati i neku osamljenu stijenu ...

  Istražite više